6/10/12

Ένα βράδυ στο Badminton

Φώτα χόρευαν γύρω μας και η μουσική έπαιζε δυνατά. Η εικόνα σε μάγευε και οι κινήσεις του νερού σε έκαναν να χαμογελάς χωρίς να το καταλαβαίνεις. Άλλες φορές ξαφνιαζόσουν ευχάριστα, άλλες ήθελες να χορέψεις με τους χορευτές. Ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι θα πρέπει να στροβιλιστείς στον αέρα ή να πηδήσεις πάνω σε ένα τοίχο από χαρτόκουτα ή να γίνεις μούσκεμα σε μια κρεμαστή "λιμνούλα". Και κάθε φορά που το staff σε "μετακινούσε" στο χώρο να σκέφτεσαι 'οπ! τι διαφορετικό θα συμβεί τώρα;' και να ενθουσιάζεσαι. Μιλάω φυσικά για το Fuerza Bruta, μια παράσταση με τους πιο ζωντανούς χορευτές και απίστευτα σκηνικά! No wonder τους πήρε 2 χρόνια να τα φτιάξουν!




➭ Το Fuerza Bruta παρουσιάστηκε στο κοινό για πρώτη φορά το 2005 στο Μπουένος Άιρες από τον δημιουργό του Diqui James, και έκτοτε έχει ενθουσιάσει πολύ κόσμο σε Ευρώπη και Αμερική.

➭ Οι παραστάσεις συνεχίζονται και για το Σαββατοκύριακο στο Badminton Theater και τα εισιτήρια είναι στα 40 ευρώ το κανονικό και 30 ευρώ το φοιτητικό. Το ευχάριστο είναι ότι αν είστε παρέα με πάνω από πέντε άτομα, το εισιτήριο για σας είναι στα 20 ευρώ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.badmintontheater.gr/show/fuerza-bruta/

Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου